Tijd en kosten ISO Certificering

ISO Certificering; een slimme investering qua tijd en geld

Het opzetten en invoeren van ISO 9001: 2015 of een andere norm hoeft niet veel tijd of geld te kosten, net als het behalen van het bijbehorende ISO certificaat. Tijd = geld en bij het Kwaliteitscentrum krijgt u waar voor uw geld. Het opzetten en bijhouden van een ISO 9001: 2015 kwaliteits-managementsysteem of andere norm wordt door Kwaliteitscentrum snel, efficiënt en voordelig geregeld. Het is een slimme investering om de continuïteit binnen uw organisatie te waarborgen. 

De advieskosten voor het opzetten van een ISO certicering voor ZZP-ers, MKB- en grotere bedrijven zijn afhankelijk van het aantal werknemers en de complexiteit van uw organisatie. Naast de advieskosten en invoerkosten moet u rekening houden met certificatiekosten en onderhoudskosten van uw ISO managementsysteem. Een prijs- en tijdsindicatie vindt u hieronder. Voor uw persoonlijke offerte of meer informatie kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier. Wij geven u direct een vrijblijvende offerte met daarin vaste prijzen, dus geen verborgen kosten of extra tijd. U weet direct waar u aan toe bent. Snel, safe en simpel helpt Kwaliteitscentrum u aan een ISO certificaat volgens de laatste ISO norm. Een goede investering in de toekomst van uw bedrijf.  

Vraag hier om meer informatie of uw persoonlijke offerte

Kosten ISO 9001: 2015 Kwaliteitssysteem of 
ISO 14001 Milieuzorgsysteem

ZZP-ers moeten rekenen op een starttarief tussen €1.900,= en €2.400,=.  Deze bedragen zijn exclusief certificeringskosten en onderhoudskosten. Qua tijdsinvestering moet u rekenen op ongeveer 2 dagen*. Een MKB bedrijf tot maximaal 20 medewerkers moet rekening houden met bedragen tussen de €2.900,= en €3.900,=. Qua tijd investeert u 2 tot maximaal 4 dagen voor het traject op locatie*. Een MKB bedrijf vanaf 20 medewerkers is vaak uitgebreider qua bedrijfsvoering. Daarom hebben wij meer gegevens nodig over uw organisatie en de complexiteit. Vraag gerust een vrijblijvende, scherpe offerte op via ons contactformulier, dit verplicht u tot niets*.  

* Bovenstaande bedragen zijn exclusief BTW en reiskosten. 

Voor het behalen van een NEN-EN-ISO certificaat rekent de certificatie-instelling voor bijvoorbeeld MKB en ZZP vanaf € 1.400,= per jaar. Vervolgens moet u rekening houden met jaarlijkse onderhoudskosten van uw NEN-EN-ISO-systeem.
Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan...

Kosten combineren ISO 9001: 2015 Kwaliteitssysteem en ISO 14001 Milieusysteem

Veel bedrijven combineren een NEN-EN-ISO 9001: 2015 norm met een NEN-EN-ISO 14001 certificeringsysteem. Omdat dit scheelt in tijd, bent u hiermee voordeliger uit dan wanneer u de twee trajecten apart laat uitvoeren. 

Vraag via ons contactformulier een persoonlijke, scherp geprijsde offerte aan.